Ontwerpen
Tekenen en montage uitvoeren zelf
Alles in huis
07.30 uur - 17:00 uur

Veiligheid boven alles

Werken in deze sector vereist een grote zorgvuldigheid in de productiehal en op de bouwplaats. Veiligheid gaat dan ook boven alles.

We zijn VCA-gecertificeerd, maar voldoen ook aan de norm NEN-EN 1090-1. Onze producten (dragende stalen delen voor de bouw) voldoen hiermee aan alle wettelijke eisen en Europese richtlijnen op gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. De CE-markering betekent dat constructies van Metaalbedrijf J. Pompstra mogen worden verhandeld in alle EU-lidstaten, IJsland, Liechtenstein en Noorwegen.

Richtlijnen als deze zijn van groot belang. Met de CE-markering laten we zien dat wij een betrouwbare partner zijn en onze zaken voor elkaar hebben, in eigen land én in de rest van Europa.

Alles in eigen huis

Mix ervaren en gemotiveerde vakmensen met een uitgebreid, geavanceerd machinepark. Dat maakt ons tot wie we zijn: sterk in staal. Metaalbedrijf J. Pompstra zorgt ervoor dat elk denkbaar ontwerp wordt vertaald naar een hoogwaardig product.

In de metaalbranche zijn we redelijk uniek, doordat we allround werken. We beschikken over een goed uitgeruste werkplaats, waar eigen constructietekeningen worden getransformeerd tot strakke staalconstructies. Lassen, knippen, zetten, walsen; we doen het allemaal zelf. Bovendien kunnen in onze spuithal de producten in elke gewenste kleur gespoten worden.

Tekenafdeling

Bij Metaalbedrijf J. Pompstra beschikken we over een eigen tekenafdeling waarin we werken met de modernste software voor de staalbouw.

We werken, op verzoek, volledig in Building Information Modeling (BIM). Met BIM kunnen we digitaal een virtueel model van een constructiewerk ontwerpen.

We gebruiken deze software ook weer voor het vervaardigen van digitale files voor onze werkvoorbereiding en de aansturing van machines.

Productie

De productie van alle eindproducten gebeurt bij ons altijd in eigen huis. Denk hierbij aan de volgende producten:

De productie van sommige specialistische producten (bijv. halffabricaten) besteden we uit aan partijen die deze producten sneller of beter kunnen produceren. We laten dit alleen over aan bedrijven/fabrieken waarvan we zeker weten dat ze hoogwaardige producten leveren. Op deze manier bent u nog steeds verzekerd van topkwaliteit metalen producten.

Conservering

Metaalbedrijf J. Pompstra beschikt over een eigen verfspuithal. Hier kunnen de constructies, hekken of trappen in bijna iedere gewenste kleur gespoten worden en kunnen wij zelf 1 of 2 componenten verf aanbrengen. Zwaardere conserveringssystemen worden uitbesteed.

Montage

Het werk houdt niet op bij de voordeur. Als de producten gereed zijn, worden ze desgewenst op locatie gemonteerd door eigen montageploegen. Het complete product kan gemonteerd worden inclusief eventuele houtwerk, glaswerk, etc.

Onze certificaten

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks