Ontwerpen
Tekenen en montage uitvoeren zelf
Alles in huis
07.30 uur - 17:00 uur

Constructiewerk

Bedrijfshallen, stalen werk voor de woningbouw, bruggen, bordessen, uitkijktorens en kleine metaalwerken. We zien onszelf graag als vormgevers in staal en hebben een naam hoog te houden als het gaat om afwijkende klussen. Als het écht ingewikkeld wordt, kunnen architecten geheid bij ons terecht.

Metaalbedrijf J. Pompstra is sterk in serie constructiewerk, maar excelleert in bijzondere opdrachten die net wat meer aandacht nodig hebben. Staalconstructies die anders dan anders zijn, dan begint het bij ons te kriebelen. Het is altijd een uitdaging om met zulke opdrachten aan de slag te gaan en uiteindelijk af te leveren. Dit met een uitgekiende mix van technische kennis en gevoel voor detail, dat houdt ons scherp.

Voor welke opdrachten kunt u bij ons terecht?

Staalconstructies

Voor groot én klein constructiewerk is Metaalbedrijf J. Pompstra uw partner. We beschikken over een geavanceerd machinepark met aan het roer ervaren vakspecialisten.

Doordat we een veelzijdig constructiebedrijf zijn, kunnen we voor ieder denkbaar ontwerp in onze eigen tekenkamer nauwkeurige constructietekeningen maken. Vervolgens vertalen we dit naar de gewenste, strakke staalconstructie.

Bruggen

Met meer dan 55 jaar ervaring in het bouwen van stalen loopbruggen, is Metaalbedrijf J. Pompstra de aangewezen partner om een veilige waterovergang te creëren.

We voldoen aan de Europese richtlijn de norm NEN-EN 1090-2. Daarnaast beschikken wij over het VCA* certificaat. Deze certificeringen laten zien dat we een bekwaam bedrijf zijn waar u als gemeente, organisatie of bedrijf vertrouwd zaken mee kunt doen.

Bordessen en balkons

Bij Metaalbedrijf J. Pompstra maken we ook bordessen en balkons op maat. We bouwen uitsluitend bordesconstructies die voldoen aan alle eisen en wensen op het gebied van veiligheid, functionaliteit en esthetiek die u, de opdrachtgever, aan ons oplegt.

In onze professionele werkplaats voeren we alle werkzaamheden zelf uit: lassen, knippen, zetten en walsen. U heeft ook de mogelijkheid om uw constructie in iedere gewenste kleur te laten spuiten.

Uitkijktorens

Ook voor de constructie van opdrachten, zoals het ontwerpen en bouwen van uitkijktorens, kunt u bij ons terecht.

Maar daar stopt het niet. Als de volledige constructie klaar is om geplaatst te worden, monteren onze eigen montageteams de uitkijktoren indien gewenst op de juiste locatie. We ontzorgen u hierin volledig. Het is bovendien ook nog mogelijk om de uitkijktoren te voorzien van glaswerk, houtwerk of een ander materiaal om de uitkijktoren nog unieker te maken.

Overig stalen constructiewerk

Staat uw constructie er niet bij of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw gewenste loopbrug, staalconstructie, bordes of uitkijktoren? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 561 45 13 95.

Metaalbedrijf J. Pompstra is al sinds 1966 uw veelzijdige expert in constructiewerk en bouwt naar uw inzicht met veel passie en technische kennis een van de bovenstaande of overige constructies.

Onze certificaten

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks