Ontwerpen
Tekenen en montage uitvoeren zelf
Alles in huis
07.30 uur - 17:00 uur

Galerij- en balkonhekken

Metaalbedrijf J. Pompstra heeft zich door de jaren heen als betrouwbare partner en belangrijke toeleverancier bewezen in het maken van diverse staalconstructies voor de woning- en utiliteitsbouw.

Als de spanten, stalen kolommen, balusters en hoek- en geveldragers eenmaal op hun plek zitten, maken degelijke galerijhekken, trappen en balkons het totaalplaatje af. Een compleet pakket in staal, tot in de details afgewerkt. Duurzaam en fraai, want het oog wilt ook wat.

Welke soort hekken maken we bij Metaalbedrijf J. Pompstra?

Balkons met glashekken Enschede

Glashekken

De mooiste en veiligste glashekken voor balkons laat u maken bij Metaalbedrijf J. Pompstra. Als expert op het gebied van galerijhekken en balkonhekken leveren en plaatsen we de hekken ook helemaal zelf.

Het is mogelijk om bij ons de glashekken naar het ontwerp van de architect te fabriceren. We voeren alles in eigen huis uit en zijn naast ervaren bouwer van de mooiste hekken uw adviseur, ontwerper, toeleverancier en monteur.

Lamelhekken

U kunt ook bij ons terecht voor het laten bouwen van unieke lamellenhekken. Deze hekken bestaan uit strippen of kokers van metaal die geplaatst zijn in een frame.

Ze zijn beschikbaar in veel diverse soorten profielen, waardoor u veel keuze heeft. Wilt u precies weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Metaalbedrijf J. Pompstra bouwt en levert uw lamelhekken op maat. Desgewenst monteren onze bekwame montageploegen het complete hekwerk.

Plaathekken

Plaathekken zijn hekken die in veel soorten verkrijgbaar zijn. Meestal vullen wij ze naar de voorkeuren van de opdrachtgever met platen van staal of aluminium.

Bij Metaalbedrijf J. Pompstra zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo bepaalt u de kleur, de vorm en de samenstelling van de panelen: helemaal dicht, gedeeltelijk geperforeerd of compleet geperforeerd. Wat u ook wenst, we voeren het in eigen huis uit.

Brugdeel staal met hout Houten

Roosterhekken

Roosterhekken hebben veel weg van plaathekken, maar zijn wel degelijk anders. Bij roosterhekken monteren we namelijk zogenaamde persroosters tussen of voor de balusters.

Deze roosters kunnen in verschillende maaswijdtes gefabriceerd worden en zijn bij ons in veel modellen te bouwen. Zo zorgen we ervoor dat uw ontwerp naar wens wordt gemaakt en 100% past bij uw beeld van hoe het hekwerk er uiteindelijk uit moeten komen te zien.

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Overige galerij- en balkonhekken

Naast de bovengenoemde hekken, bieden we u nog veel meer soorten hekwerken aan voor allerlei toepassingen. Zo nemen we ook regelmatig opdrachten aan om de volgende hekken te maken:

  • Veiligheidshekken langs bruggen
  • Hekken die dienen als omheining van een pand
  • Franse balkonhekken
  • Veiligheidshekken rondom installaties

Bent u geïnteresseerd in onze mogelijkheden? Neem snel contact op met Metaalbedrijf J. Pompstra via +31 (0) 561 45 13 95.

Onze certificaten

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks