Ontwerpen
Tekenen en montage uitvoeren zelf
Alles in huis
07.30 uur - 17:00 uur

Stalen trappen

Een trap is niet alleen om op te lopen, maar kan een waar kunstwerk zijn. Wij maken een trap van staal dat praktisch gemak en stijlvolle looks biedt. In een bedrijfshal, school, woonhuis, appartementencomplex of museum, maar ook buiten waar de wind vrij spel heeft.

Metaalbedrijf J. Pompstra is al sinds 1966 dé betrouwbare partner als het gaat om het bouwen van allerlei soorten stalen trappen op maat, zowel voor particulieren als zakelijke klanten, gemeentes en organisaties.


 

Welke stalen trappen kunnen we voor u maken?

Spiltrap

Een spiltrap of een draaitrap neemt van alle soorten trappen het minste ruimte in beslag en is perfect toe te passen in kleine ruimtes of als de situatie hierom vraagt, zoals bij de constructie van een uitkijktoren.

De spil draagt de gehele constructie, inclusief de traptreden. Het is een functionele trap, maar kan met het juiste ontwerp zeker waarde toevoegen aan de esthetiek van het bouwwerk.

Bij Metaalbedrijf J. Pompstra zijn de mogelijkheden eindeloos en kunt u uw spiltrap laten maken in veel diverse modellen en stijlen: van klassiek tot modern en alles ertussenin.

Wenteltrap

Een stalen wenteltrap heeft veel weg van een spiltrap, maar bij deze soort dragen de trapbomen de complete constructie en niet een spil.

Neem contact op als u een wenteltrap op maat wilt laten maken door de vakmensen van Metaalbedrijf J. Pompstra. We maken naar uw inzicht de gewenste trap. U geniet na de plaatsing door ons bekwame montageteam optimaal van de voordelen die een wenteltrap te bieden heeft:

  • Sierlijk en stijlvol
  • Luxe en moderne uitstraling
  • Prachtig om naar te kijken

Neemt weinig ruimte in beslag

Steektrap

Wilt u een standaard stalen trap die zijn functionele doel goed dient en veilig is? Een steektrap is dan de ideale oplossing voor u! Dit type trap heeft een eenvoudig ontwerp: hij is recht en bevat geen wentelingen.

Naar welke soort steektrap u ook op zoek bent voor uw constructie, bij Metaalbedrijf J. Pompstra ontwerpen we de steektrappen aan de hand van uw ideeën en maken ze vervolgens in eigen huis volledig op maat.

Kwarttrap

Ook voor het laten bouwen van een stalen kwarttrap, kunt u bij ons terecht. Deze soort trap maakt naar links of recht één draai van 90°. Door de kwartdraai zijn een aantal van de treden verdreven, maar we zorgen er altijd voor dat de trap makkelijk en veilig beloopbaar is.

Wilt u meer informatie? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden en of we uw ontwerp kunnen realiseren? Neem dan contact op via +31 (0) 561 45 13 95.

Overige stalen trappen op maat

Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u bij ons terecht met ieder denkbaar ontwerp voor een van de bovenstaande trappen of alle overige stalen trappen op maat, zoals:

  • Bedrijfstrappen
  • Buitentrappen
  • Vluchttrappen

Neem snel contact op en leg uw ideeën aan ons voor. We helpen u graag met het vertalen van uw ontwerp naar een hoogwaardige constructie.

Onze certificaten

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks