Ontwerpen
Tekenen en montage uitvoeren zelf
Alles in huis
07.30 uur - 17:00 uur

Aluminium producten

De laatste jaren vervaardigen we bij Metaalbedrijf J. Pompstra steeds meer aluminium producten. Hierbij kunt u denken aan aluminium hekken, aluminium portalen voor informatieborden, radarreflectoren, aluminium kunstwerken (sierletters, etc.).

U kunt ook bij ons terecht als u op zoek bent naar vakspecialist voor het laten maken van unieke aluminium producten voor onder andere de scheeps- en jachtbouw, zoals accuframes, aluminium draag/steunconstructies voor in een boot en kleine onderdelen.

Metaalbedrijf J. Pompstra: uw metaalbedrijf voor een handgemaakt product

Ons ervaren personeel beschikt over een geraffineerde mix van technische kennis en een goed gevoel voor detail. Zij zijn de aangewezen personen om uw gewenste aluminium producten met de hand en de juiste machines te vervaardigen. Heeft u een opdracht voor ons? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden!

Portfolio: aluminium producten voor onze opdrachtgevers

Aluminium kunstwerken (sierletters)

Aluminium doeltjes

Accuframes voor de jachtbouw

Project van Pompstra

Eigenschappen van aluminium

Aluminium is een metaal dat veel wordt toegepast in allerlei sectoren. De reden hiervoor is dat aluminium veel goede eigenschappen heeft:

Voor welke sectoren vervaardigen we aluminium producten?

Neem contact op en stel uw opdracht aan ons voor

Al jaren is Metaalbedrijf J. Pompstra uw partner voor de vervaardiging van aluminium producten op maat. Wilt u meer informatie over onze diensten of erachter komen wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0) 561 45 13 95.

Onze certificaten

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks