Ontwerpen
Tekenen en montage uitvoeren zelf
Alles in huis
07.30 uur - 17:00 uur

Echt familiebedrijf

Metaalbedrijf J. Pompstra is een echt familiebedrijf, dit merk je aan de korte lijnen, snel kunnen schakelen en de persoonlijke service. In 1966 heeft Johannes Pompstra het bedrijf opgericht. Het begon allemaal in een gehuurde loods, waar na een tijdje de eerste werknemer aangenomen kon worden. Het werk bestond uit allerlei klusjes op constructiegebied, reparatiewerk en siersmeedwerk. Van ontwerpfase tot eindmontage en meedenken met de klant. De naam Pompstra begon door te dringen in de aannemerswereld, het aantal medewerkers werd hoger en het bedrijf groeide. Vanaf het allereerste begin heeft kwaliteit voorop gestaan. Grote en kleine opdrachten worden met evenveel aandacht uitgevoerd. Het vak werd doorgegeven van vader op zoon, Klaas Pompstra heeft het bedrijf overgenomen. Het bedrijf is uitgegroeid tot waar het nu is, gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van bijzondere staalconstructies, trappen en hekwerken.

Een kleine kanjer

We zijn een relatief kleine speler in de metaalbranche, maar laat dat nou ons grote geluk zijn. Het maakt dat Metaalbedrijf J. Pompstra dicht op het hele proces zit. Ons hele team is betrokken bij het product en voelt zich verantwoordelijk voor het eindproduct, dit zie je terug in het resultaat. Op deze schaal succesvol opereren is een kwestie van goed luisteren en anticiperen. Weten wat de klanten willen, openstaan voor vernieuwingen en flexibiliteit als visitekaartje hebben. Voor elke wens op maat is er een ontwerp en uitvoering mogelijk.

Veelzijdigheid

We zijn vakspecialisten bij Metaalbedrijf J. Pompstra, maar hebben ons nooit gespecialiseerd. Dit is een bewuste keuze geweest, want juist de veelzijdigheid is onze kracht. Bedenk het en wij maken het. De glijbaan voor het plaatselijke zwembad, de scheepvaartbetonning op volle zee, (demontabele) zittribunes in een stadion, de complete entree van een overdekt winkelcentrum, het stalen geraamte van een beeldbepalend museum. Niks is te gek. Een ander sterk punt is dat wij alles graag in eigen hand houden, letterlijk. Van tekenkamer met de eerste tekeningen en calculaties in 3D tot de productie van het laatste component dat op locatie door onze eigen medewerkers wordt gemonteerd. Alles in eigen beheer, werkt wel zo praktisch.

Een Pompstra

Soms vragen opdrachtgevers expliciet om ‘een nieuwe Pompstra’. Voor hun gevoel kopen klanten bij ons een merknaam, een kwaliteitsconstructie met unieke eigenschappen. Kennelijk vallen onze producten op door het hebben van een sterk eigen karakter. ‘Een Pompstra’ staat voor herkenbaar vakmanschap uit Oldemarkt en daar zijn we bijzonder trots op!

Onze certificaten

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks