Werkwijze

CE

Veiligheid boven alles

Werken in deze sector vereist een grote zorgvuldigheid in de productiehal en op de bouwplaats. Veiligheid gaat dan ook boven alles.

We zijn VCA-gecertificeerd, maar voldoen ook aan de norm NEN-EN 1090-1. Onze producten (dragende stalen delen voor de bouw) voldoen hiermee aan alle wettelijke eisen en Europese richtlijnen op gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. De CE-markering betekent dat constructies van Metaalbedrijf J. Pompstra mogen worden verhandeld in alle EU-lidstaten, IJsland, Liechtenstein en Noorwegen.

Richtlijnen als deze zijn van groot belang. Met de CE-markering laten we zien dat wij een betrouwbare partner zijn en onze zaken voor elkaar hebben, in eigen land én in de rest van Europa.metaal-(1)

Alles in eigen huis

Mix ervaren en gemotiveerde vakmensen met een uitgebreid, geavanceerd machinepark. Dat maakt ons tot wie we zijn: sterk in staal. Metaalbedrijf J. Pompstra zorgt ervoor dat elk denkbaar ontwerp wordt vertaald naar een hoogwaardig product.

In de metaalbranche zijn we redelijk uniek, doordat we allround werken. We beschikken over een goed uitgeruste werkplaats, waar eigen constructietekeningen worden getransformeerd tot strakke staalconstructies. Lassen, knippen, zetten, walsen; we doen het allemaal zelf. Bovendien kunnen in onze spuithal de producten in elke gewenste kleur gespoten worden.cad

CAD ontwerp

Computer-aided design, oftewel computerondersteund ontwerpen. Bij het maken van constructie-, detail- en werkplaatstekeningen werkt Metaalbedrijf J. Pompstra met een geavanceerd 3D-tekenprogramma: AutoCAD. Hierbij is de kans op reken- en tekenfouten praktisch nul, omdat het programma zichzelf controleert. Ook kan hiermee snel gereageerd worden op veranderingen.kanten

Metaalbewerking

Tekst volgt.las

Lassen

Tekst volgt.montage

Conservering

Metaalbedrijf J. Pompstra beschikt over een eigen verfspuithal. Hier kunnen de constructies, hekken of trappen in bijna iedere gewenste kleur gespoten worden en kunnen wij zelf 1 of 2 componenten verf aanbrengen. Zwaardere conserveringssystemen worden uitbesteed.Afbeelding 106

Montage

Het werk houdt niet op bij de voordeur. Als de producten gereed zijn, worden ze desgewenst op locatie gemonteerd door eigen montageploegen. Het complete product kan gemonteerd worden inclusief eventuele houtwerk, glaswerk, etc.